Maanrakennus

Maanrakentamisen ja metsänparannustöiden kattavat palvelut

Maanrakentamisen palvelut

Maanrakennustyöt ovat olennainen osa kaikkea rakennustyötä, on kyse sitten kiinteistön rakentamisesta, tierakentamisesta tai isommasta infrahankkeesta. Teemme kaivuu- ja maansiirtotöitä, rakennamme teitä ja jätevesijärjestelmiä. Tarjoamme myös vesirakentamisen palveluita ja toimitamme maa-aineksia rakennuskohteisiin. Maanrakennustöiden kattava kokemus, osaava henkilökunta ja toimiva kalustomme takaavat onnistuneen lopputuloksen asiakkaillemme.

Ota yhteyttä

Metsänparannustyöt

Teemme myös metsäkoneurakointia. Toimimme metsälainsäädännön vaatimusten sekä metsänomistajien tarpeiden mukaan. Palveluihimme kuuluvat metsän- ja metsäteiden parannustyöt, ojitus sekä mätästys. Olemme PEFC-sertifioitu toimija ja noudatamme työskentelyssämme hyvän metsänhoidon periaatteita ja käytäntöjä. Huomioimme työskentelyssämme hyvän ympäristönhoidon tavoitteet luontoarvoja ja sen monimuotoisuutta kunnioittaen. Pyrimme tehokkaaseen metsänparannustyöhön asiakkaamme kustannuksia ja luontoa säästäen.

Ota yhteyttä

Kalustomme

Meillä on kuusi kaivinkonetta: Doosan DX, Hyundai HX, Hyndai 290, Volvo EC210lc, Hyndai i R140LCM-9 ja Cat 340 sekä Volvo 70D pyöräkuormaaja. Lisäksi kalustostamme löytyy kuorma-autot monilla eri lavavaihtoehdoilla.

PM Koneurakointi Oy

Kristiinantie 168

64350 KARIJOKI 

y-tunnus 2986952-7

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja

Pasi Mannila

Ota yhteyttä

Työnjohto 

Ville Kohtakangas